Quatre perfils d'instagram explicaran la seva Festa Major

Arriba la segona edició de 'La meva Festa Major', iniciativa conjunta entre @IgersSantcugat i el TOT Sant Cugat

El 26 de juny comença la Festa Major de Sant Cugat i amb ella la segona edició de 'La Meva Festa Major'. Una iniciativa conjunta entre el perfil d'Instagram @Igerssantcugat i el @TOTsantcugat. Aquesta es basa en explicar la Festa Major des de la perspectiva d'un santcugatenc, en concret, des de l'òptica de quatre perfils de la xarxa social Instagram ben diferents entre ells i molt actius.

D'aquesta manera, Vicenç Rodríguez, Albert Pi, Arnau Montoya i Eloi Rovira seran els encarregats, a través del seu mòbil, de fotografiar moments de la Festa Major i compartir-los amb la resta de santcugatencs a través de l'etiqueta #FMsantcugat. El TOTSant Cugat anirà publicant les fotogarfies a la secció TOtfestamajor.cat. A més, a posteriori, les imatges es publicaran a l'edició paper i al Diari de Sant Cugat en forma de reportatge.

Coneixem els 4 igers protagonistes

Vicenç Rodríguez; perfil de pare escollit per la 2a edició de 'La meva Festa Major'

Vicenç Rodríguez( @vicennet): Mostrarà la seva Festa Major des de l'òptica de pare i fotògraf: "Veus les coses que et generen un sentiment i intento plasmar-lo perquè els altres sentin el mateix que jo".

Eloi Rovira, el perfil institucional

Eloi Rovira, regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat i atleta

L' @EloiRovira mostrarà la Festa Major més institucional, ja que com a regidor anirà a actes més oficials. A part que com atleta i capità del FC Barcelona, internacional amb Catalunya i Espanya, també veuràs fotografies esportives. Segons Rovira, les seves tres passions són l'esport, la gastronomia i la cultura.

Arnau Montoya, frikitradi

A. Montoya és un fanàtic de la cultura popular i tradicional catalana

L' @Arnau.ms com a casteller, diable i bastoner sertà l'encarregat d'il·lustrar com viu la seva festa des de les entitats. La seva finalitat a Instagram és la d'immortalitzar l'encant de les coses més senzilles.

Albert Pi

Albert Pi, el fotògraf

I el perfil de fotògraf professional el plasma l' @albertblacksad_foto, que procura que cada foto sigui una finestra. També intenta que la persona que ho veu ho senti com a primera persona. És fotògraf de natura, guia d'alta muntanya, corredor d'Ultrarail i forma par de l'equip d'alpinistes Climber Whereisthelimit.

Relació amb el Tot Fotoportada 2015

A més de participar a la Meva Festa Major, els quatre santcugatencs formaran part del jurat per escollir les tres millors fotografies de la categoria Festa Major del concurs fotogràfic més popular de Sant Cugat, el TOT fotoportada que arrenca el mateix 26 de juny.


D'altra banda, els responsables d' @igersSantcugat també formaran part del jurat. Però en aquest cas, de la categoria Instagram.

Etiqueta les teves fotografies a la xarxa social amb l'etiqueta #TOTfotoportada2015.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem