Torna el concurs més popular de fotografia: el TOT Fotoportada

El concurs comença per Festa Major

El TOT Sant Cugat posarà en marxa la divuitena edició del concurs fotogràfic TOT Fotoportada coincidint amb l’inici de la Festa Major de Sant Cugat, el divendres 26 de juny. La participació s’allargarà fins al dilluns 14 de setembre, i l’acte de lliurament de premis i inauguració de l’exposició de totes les fotos presentades al concurs serà el 12 de novembre a la Casa de Cultura, al costat del Monestir. El concurs té la col·laboració dels igers Sant Cugat. 

Selfie, nova categoria

Aquí buscant cobertura... de @molluria, va ser el primer premi d'instagram el 2014

Una de les novetats del concurs d’enguany és el canvi d’alguna de les categories com, per exemple, la incorporació de fotos tipus selfie. Les categories de la convocatòria d’enguany són: Lleure, Festes Majors (Sant Cugat, Valldoreix, Mira-sol, Les Planes i la Floresta), Esport, Selfie i Instagram (etiqueta #totfotoportada2015). Per presentar fotos en les quatre primeres categories s’haurà de fer via web del TOT Sant Cugat. Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotos (que no han de ser d’una mateixa categoria).

Jurat

Des dels peus d'Arnau Montoya va ser la fotografia guanyadora de la categoria Sant Cugat

Les fotos es poden fer amb càmeres o amb qualsevol dispositiu mòbil. El jurat no valorarà totes aquelles fotos que hagin estat recotades a excepció, és clar, de la categoria instagram. I el format de les imatges haurà de ser horizontal perquè les guanyadores, com és habitual, es publicaran a la portada de la revista TOT Sant Cugat.

8.000€ en premis

Els guanyadors es repartiran més de 8.000€ en premis gràcies al patrocini de diferents empreses (HP, La Caixa, RACC, Jardiland, Hotel Cluc de Begur, Milar, Club Muntanyenc Sant Cugat, DIR, Qgat Hotel, Panta Rei, ZOOM, Teatre-Auditori Sant Cugat, La Masia Restaurant, Turris, Eroski, Hotel Double Tree By Hilton - La Mola i DIARI de Sant Cugat). El concurs compta amb la col·laboració dIdea Print, Casa de Cultura i lAjuntament de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem