Tot a punt per a la Festa Major de les Planes

La celebració arrencarà el divendres, 7 de setembre, i s'estendrà fins al dimarts, dia 11

Des del 7 de setembre, i fins al dia 11 del mateix mes, el barri de les Planes de Sant Cugat del Vallès estarà de Festa Major. Una celebració pensada per a tota la família amb activitats per a totes les edats que es recupera un cop enllestida la coberta de l'Espai Pere Grau, després que l'any passat s'hagués de suspendre per no estar feta.

Més info: Inaugurat el nou Espai Pere Grau de les Planes amb la seva coberta

La festa arrencarà el divendres, dia 7, amb la Missa i la cercavila amb batucada pels carrers del barri. A les 21 hores es farà el pregó a l'Espai Pere Grau, i la festa seguirà amb el sopar de carmanyola, karaoke i el concert de músics del barri.

Després del circuit d'escalèxtric de dissabte al matí, les activitats de la jornada es concentraran a la tarda. A partir de les 16 hores hi haurà Laser Game i campionat de jocs de taula. Al vespre, les propostes són Humor amarillo, discomòbil i campionat de FIFA.

Més info: Ja es coneixen les primeres activitats de la Festa Major de les Planes

Diumenge al matí es farà la cursa popular i, després de la Missa de festa Major, els més petits prenen el protagonisme amb el supertobogan d'aigua, els inflables i la festa de l'escuma. A migdia, botifarrada popular, i Bollywood per acabar la jornada.

El dilluns dia 10, durant tot el dia se celebrarà el concurs de grafitis. També a la tarda hi haurà petanca i boles humanes, i al vespre, concurs de truites i ball amb orquestra. La celebració finalitzarà dimarts, 11 de setembre, amb diferents propostes. Al matí hi haurà fira d'artesans i Zumba. Per dinar, paella de Festa Major i el concurs 'Qui menja més flams?'. El fi de festa el posarà la Festa Holy a les 16 hores.

 
Comentaris

Destaquem