13 espais per celebrar la Festa Major

La festa se celebrarà entre el divendres 26 i el dilluns 29 de juny

Unes 253 activitats seran les que se celebraran durant els 4 dies de la Festa Major 2015 a Sant Cugat (26, 27, 28 i 29 de juny). Aquestes es repartiran en tretze espais de la ciutat.

Dos espais autogestionats:

  • La Festa Major Alternativa canvia d'ubicació i es farà als Jardins de la Penya Regalèssia.
  • La plaça de Pep Ventura es faran activitats organitzades per La Cultural. En aquest espai hi haurà propostes culturals, menjars i activitats amb el món de la ceràmica com a fil conductor.

Canvi d'ubicació:

  • Espai Infantil estarà localitzat al Parc Central i es convertirà en el Food & Fun. Tarda de circ, el Food Trucks, el castell de focs i el fi de festa.

Espais consolidats:

  • Espai d’Arrel, la DesPlaça Jove, la Plaça del Jazz, la Taverna, l’Espai d’Arreu, la caseta del CPA, la Fira d’Atraccions i l’Esport al Carrer.
  • Plaça de Gabriel Ferrater. Una plaça creada el 2014 amb skate, propostes familiars, música i gastronomia, tot plegat organitzat per No Tinc Taula.
  • Plaça del Rei com l'espai del StQbeer Festival, la fira de cervesa artesana que se celebrarà durant 2 dies (Dissabte i diumenge).

Els espais en el mapa

Passeu per sobre de cada espai en el mapa per saber la temàtica i la localització en concret. Font: elaboració pròpia.

La Festa Major al TOT Sant Cugat

Per seguir tota l'actualitat i la darrera hora de la Festa Major de Sant Cugat 2015 a través del web i els dispositius mòbils entreu a TOTFestaMajor.cat. En aquest portal web podreu trobar les notícies, les fotografies, els vídeos i les activitats relacionades amb la festa.

Així, el TOT Sant Cugat publicarà el programa complet en format paper el divendres 19 de juny.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem