Una 20a de carros desfilen per la tradicional Baixada de Carros

La cita, que s'ha realitzat a la baixada del passeig de Francesc Macià fins a la rambla del Celler, ha aplegat grans i petits com a conductors dels vehicles dissenyats per l'ocasió

La tradicional Baixada de Carros de Festa Major s'ha realitzat aquest dissabte 27 de juny a la baixada del passeig de Francesc Macià fins a la rambla del Celler.

La cita, que està organitzada per Front Freak, l'Esplai Pica Roca i el Cau La Floresta, ha comptat amb una 20a de carros dissenyats entre petits i grans. 

A banda de l'exhibició davant el públic, l'organització ha fet entrega de quatre premis: El carro que ha obtingut més punts per part de l'organització, després d'haver aconseguit ruixar més amb una pistola d'aigua els cartells que hi havia pel recorregut, ha estat Blue Runners.

D'altra banda, el carro més ràpid en baixar, i per tant premiat com a tal, ha estat l'escuderia els 100%. Finalment l'organització ha premiat els dissenys i originalitat dels carruatges. Pel que fa al carro més original i més ben dissenyat, el Tonyinossaure, un carro amb forma de dinosaure, ha estat el primer classificat.

El premi al disseny menys original i menys treballat, un premi "molt disputat" segons l'organització se l'ha adjudicat el Caixa Mòbil.

Seguiu la Festa Major amb el TOT

La cita ha comptat amb tot tipus de dissenys. FOTO: Lali Puig

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

La baixada del passeig de Francesc Macià a la rambla del Celler ha estat l'escenari. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem