Associació de Diabètics de Catalunya (ADC)

La principal finalitat de l'entitat és l'ajut i la defensa del diabètic

L'Associació de diabètics de Catalunya neix amb els objectius d'informar, aconsellar, ajudar i defensar el diabètic. Aquesta associació, sense ànim de lucre, ni cap ideari polític o religiós, contribueix a impulsar la investigació, fomentar la qualitat de l'assistència pública i promoure la sensibilització de la resta de la societat de la problemàtica que afecta al diabètic i al seu entorn.

L'estructura
L'Associació actua a través de delegacions arrelades per tot Catalunya. Cadascuna d'elles està formada per una junta responsable del seu funcionament i porta a terme tot un seguit d'activitats a la seva zona d'acord amb els socis de la comarca que l'integren i les seves necessitats.

Els representants de la delegació a Sabadell-Sant Cugat són Isidre Vicente i Anna Picher.

Orígens
L’ADC va ser creada l'any 1992 naixent de la fusió de nou associacions de diabètics d'arreu de Catalunya. Cadascuna d'elles formava part de la Federació Catalana d'Associacions de Diabètics (FECADI).

El 9 de gener del 1993, a Manresa, es celebra 1a Assemblea General Constituent i surt el Consell Directiu, òrgan que regeix totes les delegacions i que es nodreix de membres de totes elles.

Contacte delegació Sabadell-Sant Cugat

Passeig Gaudí, 31
08203 Sabadell
Tel: 93 7270247
adcsabadellsantcugat@adc.cat

Horari atenció al públic: de dilluns a divendres, de 16.30h a 19.30h

 
Comentaris

Destaquem