Associació Noestasola

Col·lectiu de dones que lluiten contra la violència de gènere a Sant Cugat

Noestasola és un grup de dones de Sant Cugat que s'han conformat com a associació. Aquesta va néixer a partir dels cursos d'auto ajuda que la regidoria de la Dona de l'Ajuntament oferia. L'associació té un espai a la Casa de Cultura els dimarts de les 18 hores a les 20 hores al despatx número 3.

Línies de treball

L'Associació Noestasola treballa molt l'escolta activa a dones que han o estan patint temes de violència. Les dones que hi col·laboren són una plataforma per derivar i donar a conèixer els recursos que el municipi disposa en aquesta matèria ja que no són tècniques sinó que parteixen de la seva pròpia experiència.

Altres línies de treball són la consciència en temes de violència per part de la resta de la població i el treball en qüestions d'igualat des dels més petits. L'associació vol fer èmfasi en aquesta línia, doncs, considera vital la prevenció i el treball exhaustiu amb nens i adolescents.

Noves aportacions
Recentment en les activitats que fa l'associació s'ha introduït el teatre social com a eina per sensibilitzar, conscienciar i donar visibilitat al problema de la violència de gènere. Per l'associació, el teatre és una eina molt potent per generar dinàmiques de comprensió i per tant d'empatia, a més de generar debat i fer acte de reflexió.

Contacte via e-mail

 
Comentaris

Destaquem