Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona

La Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona és un servei públic municipal, gratuït i obert a tothom

L'espai es va inaugurar el 26 de març de 2011 i és una obra dels arquitectes Eduard Gascòn i Climent i Jordi Roig i Navarro, de l’estudi TAC Arquitectes. La Biblioteca es troba al costat de l’estació de Ferrocarrils de Mira-sol i forma part d’un conjunt d’edificis destinats a diferents usos: vivendes per a joves, oficines i centre comercial.

La Biblioteca està especialitzada en poesia catalana i porta el nom de l'escriptora santcugatenca Marta Pessarrodona; poetessa i crítica literaria, guanyadora del Premi Nacional de Literatura 2011. Està distribuïda en dues plantes. A la planta d'accés hi ha dos cossos independents: el primer és l'accés a la biblioteca i conté un petit vestíbul on únicament hi ha el taulell de préstec i un punt de consulta d'Internet. El segon, és una sala polivalent. A la planta superior hi ha la zona general i la zona infantil.

La biblioteca està adscrita a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i el seu objectiu és satisfer les necessitats d'informació, formació, cultura i lleure dels ciutadans de Mira-sol.

Contacte

Plaça Ausias March, 2
08195 Sant Cugat del Vallès
Telefòn: 93.565.70.97

bibliotecamp@santcugat.cat

bibliomil.wordpress.com/

Horari
Matins: dimarts i dimecres, de 11:00 a 14:00 hores
Tardes: de dilluns a divendres, de 16:00 a 21:00 hores
Dissabtes: de 10:00 a 14:00 hores
Agost: tancat

 
Comentaris

Destaquem