Boehringer Ingelheim

La farmacèutica alemanya té la seu a Sant Cugat i està compromesa amb la investigació, el desenvolupament, la producció i la comercialització de productes terapèutics

L’empresa farmacèutica Boehringer Ingelheim es va instal·lar a Catalunya el 1952. Amb seu a Sant Cugat, ha evolucionat fins a convertir-se en la desena empresa més important del sector farmacèutic estatal. Un element central de la cultura corporativa de l’empresa és el compromís d’actuació socialment responsable.

Boehringer Ingelheim va ser fundada l'any 1885 per Albert Boehringer, al municipi d'Ingelheim am Rhein, a Alemanya. La companyia basa la seva estratègia empresarial en potenciar els valors humans i els avenços tecnològics en el camp de la innovació i la investigació de nous fàrmacs. El grup figura entre les 20 companyies farmacèutiques més grans del món. Té 145 filials i, des de la seva creació, l'empresa familiar s'ha compromès amb la investigació, el desenvolupament, la producció i la comercialització de nous productes d'alt valor terapèutic per la medecina humana i animal.

 
Comentaris

Destaquem