Club Kali

L’associació sociocultural aposta per un espai on persones de diferents edats gaudeixin del seu temps compartint aficions, com fumar porros

El Club Kali es va constituir com associació sociocultural santcugatenca el 2010 però des del març del 2012 disposa d'un local al carrer Vallès número 92. Es tracta d’una associació sociocultural sense ànim de lucre que té per objectiu compartir un espai amb persones d’interessos semblants on puguin gaudir de diferents aficions compartides. Actualment compta amb més de 1.000 socis que poden accedir-hi cada dia de les17 hores a les 23 hores.

El consum de marihuana
Està permès fumar marihuana dins del local perquè es tracta d'un espai privat i la llei així ho permet. Ara bé, cal diferenciar entre els consumidors lúdics i els consumidors terapèutics. Els lúdics són aquelles persones que fumen marihuana per iniciativa pròpia. En canvi, els consumidors terapèutics són aquelles persones que en consumeixen amb fins terapèutics i el seu subministrament sempre ha d’estar certificat per un metge. L’associació santcugatenca disposa d’un metge, el doctor Javier Pedraza, que cada dia, de les 10 hores a les 14 hores.

Fer-se soci
Per fer-se soci lúdic s'ha d'esta avalat per un altre soci mentre que els terapeutics no necessiten cap aval, només la recomanació del metge.

 
Comentaris

Destaquem