Club Rotary Sant Cugat

Agrupació social dedicada a prestar serveis humanitaris pel desenvolupament de la pau al món

El Club Rotary és una organització internacional inegrada per líders empresarials i professionals que treballen a més de 166 països per organitzar activitats solidàries per al conjunt de la ciutadania.

A Sant Cugat, l'entitat treballa juntament amb altres associacions de la ciutat organitzant diversos projectes educatius, musicals i de foment de la pau. L'objectiu de l'associació és transmetre valors com la igualtat, la solidaritat, la justícia o la pau, que fomentin la cohesió social.

Rotary al món
Fundada l'any 1905, el propòsit declarat de l'organització és reunir els líders empresarials i professionals per oferir servei humanitari i per fomentar la pau al món. Es tracta d'una organització oberta a totes les persones independentment de la seva raça, color, credo, sexe o preferència política. Actualment Rotary International compta amb més de 34.000 clubs, entre els quals hi ha el de Sant Cugat, i més d'un milió de membres a tot el món.

Els 'ROTARIS' més coneguts
Alguns rotaris més coneguts de la història són l'astronauta Neil Amstrong, el creador d'animació, Walt Disney, l'expresident dels Estats Units, John F. Kennedy o la primera ministra britànica, Margaret Thatcher.

 
Comentaris

Destaquem