El cicle musical Mou-te

El concurs de música, organitzat per l'Ajuntament i Cugat.cat,  s'ha consolidat com un dels més importants de la ciutat

El Mou-te és un concurs que aposta per la música local i té per objectiu donar la possibilitat de promocionar-se a grups novell. A cada edició se seleccionen quatre o cinc bandes que ofereixen un concert a Sant Cugat. Al final del cicle musical, una d'aquestes, per votació popular, és escollida pel millor directe. Aquest cicle de música està organitzat pel grup de comunicació multimèdia Cugat.cat i per l'Ajuntament de Sant Cugat. Des dels seus inicis l'any 2007, prop de 6.000 persones han conegut alguna de les més de 60 bandes que ha posat damunt de l'escenari el concurs i que ha servit de plataforma. Els premis del concurs són actuacions a Sant Cugat organitzades per l'Ajuntament, l'enregistrament del concert...

Actualment els concerts del Mou-te es realitzen al Casal de Mira-sol però la idea és poder-lo traslladar a la sala de concerts privada quan estigui a punt de cara l'any vinent.

Bandes santcugatenques
El 80% dels grups que actuen al Mou-te, almenys un dels seus membres, ha de ser de la ciutat. El 20% restant poden ser propostes no santcugatenques.

Quan s'organitza?

Aquest cicle musical se celebra dos cops a l'any. Un a la tardor (Mou-te Tardor) i l'altre a la primavera (Mou-te Primavera)

 
Comentaris

Destaquem