Grifols

El tercer productor en hemoderivats del món

La multinacional Grifols és una empresa especialitzada en el sector farmacèutic-hospitalari que té la seva seu a Sant Cugat, al parc empresarial de Can Sant Joan.

Grifols treballa en el desenvolupament, la investigació, la fabricació i la comercialització de productes derivats del plasma, els hemoderivats. També tracten amb productes de teràpia intravenosa, nutrició clínica, sistemes de diagnòstic i material mèdic i sanitari. Tots els seus serveis estan destinats a la salut humana, i principalment, són d’aplicació hospitalària.

Història
L'any 1940, Dr. José Antonio Grifols, hematòleg i científic, va fundar els Laboratoris Grifols com a centre d'investigacions clíniques i biològiques per a desenvolupar reactius i productes biològics. Durant els anys 90, l'empresa va consolidar les seves activitats i va incrementar la seva presència mundial fins arribar ser un referent internacional. Actualment és la primera companyia europea del sector dels hemoderivats i una de les principals productores mundials.

 
Comentaris

Destaquem