Santcugatribuna

El fòrum per a empresaris de la ciutat

Santcugatribuna és un fòrum empresarial que es convoca de manera periòdica i va dirigit a les empreses de la ciutat. És una eina de comunicació on es dóna informació d’interès per a les companyies de la ciutat i la comarca. També és un centre de trobada física i virtual per a fer networking empresarial.

Què es fa al Santcugatribuna?
La marca ofereix tres vies d'actuació:

1. El fòrum Empresarial Santcugatribuna que se celebra cíclicament i que consisteix en un aperitiu i un dinar amb un ponent relacionat amb el món empresarial. El lloc de trobada acostuma ser el Teatre-Auditori (escenari).

2. Els diàlegs Santcugatribuna són actes més reduïts, de caràcter més específic, que poden adoptar diferents formats, com per exemple jornades tipus seminari o trobades. En aquestes últimes, un ponent parla de forma breu sobre un tema en concret tot fent un cafè. Els diàlegs pretenen apropar la reflexió econòmica a la nostra ciutat i situar Sant Cugat com a nucli inspirador de propostes per a l’economia.

3. La comunitat Santcugatribuna és una eina de comunicació econòmica general per potenciar l’accés a la informació, les relacions entre els participants i el dinamisme econòmic. Pots accedir a ella a través del lloc web.

Membres de la marca
Sant Cugat Tribuna està formada per unes 1.500 persones. Empresaris, executius i professionals comparteixen un conjunt de serveis promoguts per l’Associació Sant Cugat Empresarial i l’Ajuntament i compten amb el patrocini d’ONO Empresas, el co-patrocini de Banc Sabadell i la col·laboració de la Cambra de Terrassa, CECOT, PIMEC, ESADECreapolis, UPC, Parc Tecnològic del Vallès, B30, Diari Avui i Diari de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem