Taller Jeroni de Moragas

Dedicat a l'atenció de persones adultes amb discapacitat intel·lectual

El Taller Jeroni de Moragas és una cooperativa sense afany de lucre dedicada a l'atenció d'adults amb discapacitat intel·lectual. En els seus inicis, al 1973 es tractava d'un projecte d'integració d'aquest col·lectiu al món laboral. Actualment es tracta d'un equip interdisciplinari que treballa conjuntament amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Serveis
El Taller Jeroni de Moragas ofereix més d'un servei per cobrir les diferents necessitats dels adults amb minusvalia:

  • Centre Ocupacional: Es un servei dirigit a les persones adultes amb discapacitat intel.lectual i /o altres discapacitats. Cada persona participa en el Programa Individual (PI) que té com a objectiu l'adaptació al seu entorn social i compta amb un seguiment personalitzat.
  • Centre Especial de Treball (CET): Té l'objectiu d'integrar social i laboralment a persones adultes amb discapacitat, mitjançant la realització d'un treball productiu i competitiu en condicions de mercat reals.
  • Lleure, Esport i Vacances: El Taller Jeroni de Moragas organitza i gestiona activitats com natació, informàtica, hockey herba, visites, i durant els períodes de vacances, diferents viatges.

Contacte
Av Villadelprat, 79
08197 - Sant Cugat del Vallès
Tel. 936 745 048
Fax 936 753 048

 
Comentaris

Destaquem