TOT Sant Cugat

La publicació ofereix cada setmana als santcugatencs informació local, cultural, comercial, a més d'anuncis classificats.

Una revista de referència a la ciutat
El 'TOT' Sant Cugat és un setmanari local i gratuït nascut l'any 1985 que conté l'actualitat informativa local, l'oferta comercial i de serveis, la programació dels cinemes i teatres i, anuncis classificats. El 'TOT' és el mitjà de referència de la ciutat amb una distribució de 22.500 exemplars a tot el municipi a través de més de mil punts. A més, segons dades del baròmetre, més del 85% de la població major de 14 anys (55 mil lectors setmanals) s'informa cada setmana amb el 'TOT' Sant Cugat. La revista disposa del control OJD i està inscrita a l'Associació Catalana de la Premsa Gratuïta i Digital, de la qual també és fundadora.

El 2005; redisseny del ‘TOT’

Amb motiu del 20è aniversari del 'TOT' Sant Cugat es va redissenyar el setmanari. La presentació pública de la nova maqueta es va celebrar a la Sala Capitular del Monestir de Sant Cugat del Vallès i es va fer una festa popular de celebració dels 20 anys al Club Muntanyenc. Un altre dels actes d’aniversari va ser l’organització d’una matinal de cinema als cinemes Cinesa Sant Cugat.

Un quart de segle
El 2010 la revista va fer els 25 anys i el dissabte 2 d’octubre es va celebrar una gran festa popular i solidària conjuntament amb Càritas. A banda de la celebració, durant el 2010 es van organitzar tot un seguit d’actes tant socials com culturals arreu de la ciutat amb motiu de l'aniversari del 'TOT' Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem