UE Sant Cugat

Actualment aquesta entitat compta amb una secció de bàsquet i una de tenis de taula

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) neix l’any 1986 amb la voluntat de ser un club esportiu per a la gent de Sant Cugat. Actualment, aquesta entitat compta amb una secció de bàsquet i una de tenis de taula que han agrupat en els darrers anys al voltant de 200 i 250 persones, entre les quals trobem els i les esportistes, a més dels equips tècnics de les dues seccions.

Transmissió de valors
El projecte de l’entitat es centra en el desenvolupament esportiu de la persona conjuntament amb la transmissió dels valors que l’esport pot aportar al jugador i a la jugadora, igualment vàlids dins i fora de la competició. Així mateix, la UESC compta amb el recolzament de la seva Fundació i els programes socials que aquesta desenvolupa: L’Enganxa’t als valors, El Tots Podem i el FEM.sport

Història
Al llarg dels seus 25 anys d’història, el club ha tingut seccions d’handbol, gimnàstica rítmica, natació, tenis de taula i bàsquet, sent actualment aquestes dues darreres seccions les que encapçalen el projecte esportiu de l’entitat.

Categories
La temporada 2012-2013, els primers equips de la secció de bàsquet, el sènior masculí i femení, jugaran a Copa Catalunya i Segona Catalana respectivament, mentre que el primer i segon equip de tenis de taula disputaran la Primera i la Segona Nacional.

Contacte
Rambla Jaume Sabat s/n 08172 Sant Cugat del Vallès. (Passadís Pav II)
Horari d’atenció al públic: Dilluns, dijous i divendres de 18h30’ a 20h30’
Telf/Fax: 93 583 14 24 (Horari d’oficina)
Mòbil: 628 700 024
Correu electrònic: info@uesc.cat

 
Comentaris

Destaquem