Totes les entrades del Teatre Auditori a meitat de preu pel Dia Mundial del Teatre

La temporada presenta propostes d'òpera, música clàssica, teatre, dansa, música i espectacles per tota la família

En motiu del Dia Mundial del Teatre, divendres 22 de març, el Teatre-Auditori de Sant Cugat ha rebaixat totes les entrades de la temporada amb 50% de descompte.

  Compra les entrades, ara!

Dia Mundial del Teatre

Aquesta celebració va ser creada per l'Institut Internacional de Teatre l'any 1961 amb la intenció de promoure i donar a conèixer el que representa el teatre arreu del món.

Teatre-Auditori

La temporada 2024 del Teatre-Auditori compta amb una cartellera completa amb propostes diverses i espectacles per a tota la família. Per exemple, el 26 d'abril, el director Carlo Goldoni arriba amb l'obra Coralina, la serventa Amorosa, entre 6 altres obres de teatre. Pels amants de l'òpera, poden escollir entre dues propostes; Manon Lescaut i Turandot, les dues de Giacomo Puccini. De música clàssica es pot escollir entre 3 espectacles, un d'ells, el concert de Sant Jordi de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, el 19 d'abril. Macarron Power arriba amb l'espectacle de dansa Sol Picó el 27 d'abril i el Ballet Nacional de Cuba oferirà Giselle el 4 de maig. La Ludwig Band, guanyadora del premi Enderrock al millor disc de pop-rock 2023, presentarà el nou seu nou disc el 6 d'abril i el 18 de juliol, Michel Camilo i Tomatito tancaran la temporada amb el concert del seu últim disc conjunt.

Més info: La banda de rock emergent 'La Ludwig Band' estrena disc al Teatre-Auditori de Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem