Joan Maragall i Pins del Vallès dominen el Jugando al Atletismo

Les dues escoles santcugatenques van quedar en primera i segona posició respectivament, tant en categoria masculina com femenina

Les escoles santcugatenques Joan Maragall i Pins del Vallès van ser les grans dominadores de la vuitena edició del Jugando al Atletismo, que es va disputar a la nostra ciutat el cap de setmana dels dies 21 i 22 d'abril.

Es tracta d'una competició que té lloc a totes les autonomies de l'estat per separat i hi participen escoles. Cada centre escolar forma un equip i pren part en 7 proves diferents del món de l'atletisme. Les més ben classificades es guanyen un lloc a la propera edició del Campionat d'Espanya.

Pel què fa a Catalunya, les escoles que han aconseguit el bitllet pel campionat nacional, han estat: Pins del Vallès i Joan Maragall, de la nostra ciutat; i Sant Pau Apòstol de Tarragona.