El passat dia 10 de gener ens va deixar la meva mare, la Trinitat Llorens Tormo, amb 96 anys i una malaltia d’Alzheimer que la va acompanyar durant els últims vuit anys de la seva vida. D’aquests, va passar els darrers quatre a la Residència Cugat Natura.

Voldria mostrar el meu profund agraïment pel tracte dispensat a la meva mare, i molt especialment, a tot el personal que ha tingut cura d’ella a la tercera planta d’aquest centre. La seva actitud, entrega i professionalitat són absolutament admirables. A la Dra. Carme Morgades per l’atenció i la cura dispensades durant tot aquest temps i, en especial, en els seus darrers dies. A totes les infermeres, fisioterapeuta, psicòloga, educadores socials, conserges, al personal de neteja, manteniment i cuina i a tots els que col·laboren diàriament perquè la vida dels residents sigui còmoda i agradable. I a la direcció de la residència pel tacte i consideració que va demostrar en els últims moments, facilitant la nostra intimitat i comoditat en aquest trist moment.

Seria injust oblidar-me d’algú, però si involuntàriament ho he fet, prego que em disculpi i se senti inclòs en aquest agraïment, que de ben segur mereix. Gràcies a tots per haver fet de la residència l’extensió de la nostra família. 

M. Isabel Chaves Llorens

 
Comentaris

Destaquem