Agraïment calçotada BML

El passat 21 de febrer, l’equip Mai Ballem Sols vam organitzar una calçotada amb la intenció de recollir diners per assolir el repte econòmic que ens vam proposar (500 €) per la BML (Barcelona Magic Line) organitzada per l’Obra Social de Sant Joan de Déu.


Els de Mai Ballem Sols vam poder organitzar la calçotada gràcies a la col·laboració desinteressada de: la Noemí del Punt Fresc, en Ferran de la Lionesa, Cal Caballu, la carnisseria Griful, la Coordinadora d’Entremesos de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat, l’Ajuntament de Sant Cugat i especialment L’Ateneu Santcugatenc.


A més a més, l’equip va disposar unes guardioles per facilitar la participació als ciutadans en els establiments: la carnisseria Gríful, la carnisseria Sagarra, L’Ateneu Santcugatenc, la ferreteria Sufepont, l’Obrador, el Terra Dolça i l’Esbart.


A tots els establiments, comerços i entitats els volem agrair la seva implicació amb el nostre equip i també volem agrair a totes aquelles persones, les que van venir a la calçotada com aquelles que han aportat algun cèntim a les guardioles solidàries, doncs hem pogut assolir el nostre repte econòmic, i fins hi tot superar-lo en més de 300 euros!!!

Gràcies a tots! Ara ens toca a nosaltres assolir el proper diumenge el repte esportiu!


Mail Ballem Sols

 
Comentaris

Destaquem