Agraïments i decepcions

Vull expressar, primer de tot, el nostre agraïment més sincer a totes aquelles persones que ens van acompanyar, el passat dissabte dia 6 de juny, en la celebració del nostre 25è aniversari: Coral Esclat de Germanor de Valldoreix, Coral Rosa d’Abril de la Llar d’avis de la Parròquia, Coral Aires de la Mancha del Centro Castellano-Manchego i a tots els familiars, amics, coneguts: aproximadament unes 150 persones.

Va ser un dia inoblidable, amb molta emoció, amb molts nervis i amb molta satisfacció, perquè per una entitat arribar a celebrar aquests anys es pot dir que és tot un èxit.


Malgrat haver pogut gaudir d’aquesta vetllada, ens sentim una mica decebuts amb institucions i mitjans de comunicació de la ciutat. Per part de l’Ajuntament tot es va anar girant d’esquena dies abans: l’alcaldessa ens diu que no podrà assistir quan, justament perquè això no passés, el dia 12 de març se li havia entregat en mà la invitació i ens va dir que no faltaria... Ens van dir que hi hauria una nevera per posar la beguda i vam haver d’improvisar cubells amb gel perquè la nevera encara està per arribar. Van deixar sense connexió telefònica i desprogramats els aires condicionats del casal, amb la sala plena i una calor asfixiant. I, per “postres”, a la placa que ens fa entrega el tinent d’alcalde ens feliciten el nostre 25è aniversari posant que la coral va ser fundada l’any 2005??? (potser hem viatjat en el temps i estem a l’any 2030...).


En fi, que per a nosaltres no era un Concert qualsevol, era molt important i hem tingut la sensació que aquí existeixen aniversaris i entitats amb “categories” i nosaltres, sembla ser, som d’alguna categoria força inferior... Per què som de la Floresta o per què som una coral de gent gran?


Està molt bé potenciar i recolzar a la gent més jove, però no és just ignorar a la gent gran que, encara que no siguem un futur, hem estat un passat i, a més, vivim un present demostrant que mentre “tinguem corda” no deixarem d’estar actius, en el nostre cas cantant i portant el nom de la Floresta i Sant Cugat allà on anem a actuar.


Visca la Coral Tardor i visca la Floresta!!


Consol Pagès i la resta de la Coral Tardor

 
Comentaris

Destaquem