L’Ajuntament que odiava els arbres

'Aquesta restauració paisatgística és una nova operació de maquillatge d’un Ajuntament que, els últims anys, ha demostrat un menyspreu increïble en els moments d’emergència climàtica que estem vivint'

Fa poc hem llegit que l’Ajuntament de Sant Cugat anunciava a bombo i plateret la plantació de 900 arbres nous. No us enganyeu... Aquesta “restauració paisatgística” és una nova operació de maquillatge d’un Ajuntament que, els últims anys, ha demostrat un menyspreu increïble en els moments d’emergència climàtica que estem vivint. A banda de les podes a deshora (a principis de primavera, quan puja la saba dels arbres), de les tales injustificades i de la falta de reg (quant fa que no veieu un camió per regar amb aigua residual els arbres dels parcs?), l’Ajuntament continua entestat a arrasar part del Bosc de Volpelleres (més de 500 arbres grans) per construir una escola amb criteris de “sostenibilitat”... Es pot ser més cínic?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem