Ajuntament okupa zona verda

És amb gran horror que veiem aquest matí com aixequen més de 200 metres quadrats de gespa d’una de les plataformes més emblemàtiques del Parc Central.

Era l’única plataforma de gespa plana que quedava sencera, on tant nens com adults com gossos podien gaudir de córrer sobre una superfície plana de gespa gran. El gran valor d’una zona verda és que sigui verda.

L’operari em confirma que faran un parc infantil més, el 7è del Parc Central... Tinc nen de 2,5 anys i sóc usuària a diari d’aquest parc. No calia fer aquest parc nou! Ni tampoc el gimnàs a l’aire lliure en la plataforma de més amunt (100 m2 de menys gespa). Ni treure 100 m2 de gespa sota les dues (calen dues?) tirolines de la plataforma del costat.

És una gran pèrdua, quina llàstima veure com una zona verda queda okupada per equipaments amb pura finalitat electoralista. No tenen cap altre sentit. És més, si haguéssiu volgut fer les coses mitjanament bé, hauríeu entès que el que falla del primer parc infantil del Parc Central és que no hi ha ombra i durant els mesos de calor, queda desert.

Llavors, per què feu un parc nou de 200 m2 sota la solana? Aquest pressupost es podria fer servir per altres activitats i necessitats infantils que encara queden molt lluny d’estar satisfetes. Quina llàstima de gestió dels recursos verds que tenim i dels diners que aportem.

Molt malament senyora alcaldessa, molt malament als que ens gestioneu aquest patrimoni.


Sara Fortea

 
Comentaris

Destaquem