Al Sr. Martí Rius

Quan algú utilitza la frase famosa “realitzat per experts”, ja em posa en alerta, i quan, a més, va ser un dels projectes guanyadors dels Pressupostos participatius, encara amb molts més motius.

Per tant, us he de dir:

- En les gairebé mil propostes que es van fer en els Pressupostos participatius de 2016-2017, no hi era –com a tal– aquesta proposta (potser els experts l’hi van afegir). No vàrem esser consultats, així com tampoc es va complir el reglament ni la norma d’aquesta iniciativa “d’informar els veïns afectats mitjançant carta”.

- Hi ha altres alternatives més segures pels qui anem en bicicleta, encara que no siguin “atractives” com diu vostè. Entorpir el trànsit i minvar la seguretat dels ciclistes, per portar el carril bici per Rius i Taulet (un dels carrers amb més flux de trànsit de Sant Cugat) és com si volguéssim fer-ho al carrer Balmes o a Via Augusta de Barcelona.

- Com a veïns ens agradaria poder ésser partícips d’aquestes iniciatives, com ha estat el cas dels veïns de Mira-sol. 

Un tema, justament, del que avui s’ha fet ressò el TOT, amb 3 nous itineraris que han estat decidits (escrit literalment) amb el treball previ dels veïns i les associacions del districte.

El que volem, senyor Martí Rius, com a Associació de Veïns de Sant Domènec, és consensuar, amb l’Ajuntament, aquests i d’altres problemes que tenim. I que òbviament, els “experts” diguin la seva.

Pere Sebastián

 
Comentaris

Destaquem