Àrea verda ja!

La Nit en blanc, Sant Cugat ve de Gust, Ruta de Tapes, Petits Camaleons, etc. Activitats totes elles promogudes per l’Ajuntament per tal de promocionar la ciutat. Aquesta promoció beneficia bàsicament comerciants i restauradors, molts d’ells ni tan sols veïns de Sant Cugat.

Sant Cugat s’està convertint els caps de setmana en un parc temàtic de la comarca i més enllà, amb els consegüents problemes associats, de brutícia, excés de trànsit, increment de la inseguretat, que repercuteixen directament sobre tots els veïns, minvant qualitat de vida i incrementant la factura que s’ha de pagar amb els nostres impostos. És a dir, es promocionen una sèrie d’activitats amb diners públics, d’això se’n beneficien uns pocs actors privats, i per últim, les conseqüències negatives tornen a repercutir a tots els que vivim aquí.

Socialitzem els inconvenients i la factura i privatitzem els beneficis. Cal canviar el paradigma i s’han de prendre decisions. Qui entri en cotxe a la ciutat ha de participar al manteniment del lloc que ve a gaudir. No pot seguir passant que ens veiem envaïts tots els caps de setmana i nosaltres hàgim de pagar la festa. Sra. Conesa, zona verda ja a tot el municipi.

R. Comella

 
Comentaris

Destaquem