Arranjaments a la zona de Can Cortès

El passat mes de maig, l’Ajuntament de Sant Cugat ha dut a terme obres de manteniment a la zona de Can Cortès. Concretament, ha arranjat trams malmesos de l’asfalt, i les voreres de les avingudes de Can Cortès i d’Antoni Griera, i ha asfaltat el carrer de Joaquim Blume, donant una nova sortida al barri.

 

També s’han netejat zones de sotabosc que envolten la urbanització. Aquestes actuacions cal enquadrar-les dins del conjunt d’actuacions pròpies del manteniment de qualsevol barri del municipi.

 

Però en el cas del sector de Can Cortès són les primeres que es fan des de la signatura del Conveni d’Acabament Convencional de Recursos Administratius i Recepció de la Urbanització sector A de Can Cortés signat el 27 de maig de 2013, mitjançant el qual, l’Ajuntament de Sant Cugat es feia càrrec de la urbanització Can Cortés, passant aquesta a tenir el mateix tractament que altres sectors homòlegs de la ciutat.

 

És d’agrair, doncs, aquest conjunt d’actuacions, i és d’esperar que en el futur el barri pugui continuar millorant en aquells aspectes urbanístics, de serveis i de seguretat que veïns i administració acordin.

 


Joan Torrejon

 
Comentaris

Destaquem