Atracament al peatge de Vallvidrera

Llegeixo amb indignació que em seguiran atracant cada dia que passi pel peatge de Vallvidrera. Aquest peatge, que fa que pago des que es va inaugurar l’any 1991, serà l’únic que no s’inclourà a la taxa anual que vol crear el Govern i que obligarà a pagar als vehicles d’entre 40 i 110 euros anuals a canvi d’eliminar totes les barreres de peatges. Menys la del peatge de Vallvidrera.

 

L’excusa és que serà el primer “peatge de congestió” dissuasiu d’entrada a Barcelona per frenar l’accés dels vehicles privats a la capital catalana, però sembla que ells no hi passen perquè la veritat és que ja fa anys que cada dia està col·lapsat a les hores punta i la quantitat de vehicles regulada per un semàfor, que és gratuït.

 

Vull expressar aquest fet com a denúncia del greuge comparatiu que patim els que vivim al Vallès ja que com que és un peatge que dona beneficis (diuen que aquesta obra ja s’ha pagat 4 vegades) i diuen que és de Caixabank (que és banc i no caixa) no volen eliminar la gallina dels ous d’or i volen seguir fent-se rics a costa dels que passem per aquesta via. No m’atraquin més, senyors dels túnels!

 


Pilar Ribas

 
Comentaris

Destaquem