Batucada a les 3.30 h de la matinada

Escric aquestes ratlles a les 04.11 h de la matinada.


Visc, o ho intento, al costat del parc de Ramon Barnils.


Estem de festes! Jo també en gaudeixo, però hi ha coses que sóc incapaç d’entendre.


Sé que són quatre dies l’any, mentida en el nostre cas, ja que el parc de Ramon Barnils és centre de celebracions durant tot l’any, però hi ha situacions que crec que vostè o el seu equip no haurien d’autoritzar.


Es van suprimir les Barraques fa més de sis anys per evitar molèsties als veïns, i algú va tenir la genial idea d’organitzar la DesPlaça Jove al parc de Ramon Barnils, al centre del poble i a tocar de molts edificis d’habitatges.

Puc mig entendre un concert abans d’un dia laborable i que acabi a les 2.30 h, no passa res, entre que marxen i no, són les 3 h i a les 7 h sona el despertador, un dia és un dia.


Però fa 10 minuts ha acabat una batucada!!! De debò, una batucada??? Doncs sí, avui i demà, és a dir, divendres i dissabte matinada, ja no sé a quin dia estem. Ha durat més de mitja hora, acompanyada com és natural dels crits de tothom.


Ha despertat tots aquells que més o menys hem dormit 3 o 4 hores la nit abans, hem tingut la sort de tenir una feina i anar a treballar i hem passat el dia com hem pogut.


Aconsegueixes dormir una mica malgrat la música i els crits i a les 3.30 h tots desperts que el jovent té batucada!


És una activitat magnífica, però cal fer-la a les 3.30 h de la nit??


De debò, tal com diu el mateix pregó, no tinc gaire clar si “aguantarem els tres dies”.


Ningú ha pensat seriosament de tornar a fer Barraques en algun dels nostres parcs lluny dels habitatges i amb un bon servei de transport gratuït?


Potser així seria més fàcil i raonable la convivència.

Salutacions cordials i visca la Festa Major, però amb una mica de seny, si us plau.


Montse Villar

 
Comentaris

Destaquem