Bellaterra no té dret a decidir

Com a veïna de Bellaterra reclamo als partits polítics de l’Ajuntament de Cerdanyola i a la Generalitat de Catalunya que considerin els resultats de les votacions portades a terme en data 29 de setembre, ja que:


Ha estat una consulta legal, permesa pel mateix ajuntament que ara no reconeix els resultats rotunds del 94%, els quals volen que Bellaterra esdevingui un municipi.


Els motius són: és més gran que el 70% de municipis de Catalunya, estem lluny de Cerdanyola, no comprem a Cerdanyola ni tampoc anem al seu CAP, no compartim festes majors, Bellaterra té la seva festa, no hi ha vinculació social per ambdues parts.


A Bellaterra ha arribat el moment d’autogestionar-nos, després d’anys lluitant perquè Cerdanyola no ens porti un abocador de productes químics i una autopista (interpolar) que la creuï, aniquilant flora i fauna que els veïns estem decidits a conservar, de continuades queixes per cobrir les necessitats del municipi a nivell seguretat, voreres, carreteres... de pagar un IBI actualitzat el 2006, que és el doble del que hauríem de pagar i que ens van denegar revisar (La Vanguardia, 26 octubre 2015).


Demanem que considerin la voluntat del poble de Bellaterra, manifestat en urnes legals i que siguin conseqüents amb la política que està duent a terme la comunitat catalana.


Helena Figuerola Llamas

 
Comentaris

Destaquem