Un bosc no és un abocador

El lector crítica que l'Ajuntament vulgui construir l'Escola La Mirada en el Bosc de Volpelleres

El passat diumenge dia 12, membres de SOS Bosc Volpelleres, Adenc, WWF, i particulars, van fer una tasca de neteja al Bosc de Volpelleres. Malgrat que els partits polítics van ser prèviament convidats, no va venir cap representació per a donar suport i menys per arromangar-se. L’Ajuntament de Sant Cugat, tant que parla que té cura de la natura, no ha fet res per a netejar el Bosc de Volpelleres com, per exemple, retirar els grans tubs de canalització que fins aquest diu- menge eren visibles a prop del camí. Tampoc ha fet res per netejar la riera que travessa i que sembla una claveguera.

L’Ajuntament menysprea al Bosc del Volpelleres. No té interès real en protegir la natura, el seu interès és construir i així embrutar el bosc posant totxo dins. No val confondre la gent dient que posar una escola al bosc és seguir les pautes pedagògiques de Maria Montessori. Ella va promoure els valors de la natura, anant-hi al bosc, tot el contrari de destruir-lo posant una escola dins. Un bosc no és un abocador ni quelcom que es pugui fer el que es vulgui.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem