El Bosc de Volpelleres i les pròximes Eleccions Municipals

"Són alternatives més lògiques i més econòmiques"

Existeixen cinc emplaçaments on es podria construir l’Escola La Mirada que evitarien la destrucció del Bosc. Són alternatives més lògiques i més econòmiques. Per començar s’evitaria malgastar 50.000 € en la tala d’arbres. Però l’Ajuntament persisteix en voler malmetre el Bosc de Volpelleres, tot just quan més es requereix protegir la Natura davant la crisi climàtica que cada vegada s’està fent més evident. Prioritzen els interessos creats i l’especulació urbanística. I ho fan darrere d’una cortina de fum que han creat, la de fer creure als pares de La Mirada que no hi ha altra alternativa que la de malmetre el bosc.

Ara bé, en una època en què la demagògia i el tacticisme preval davant de la lògica i els valors, alguna ment pensant s’ha preguntat quants vots perdran els partits de l’actual Ajuntament en les pròximes eleccions municipals si persisteixen en malmetre el Bosc de Volpelleres?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem