Començo amb un si us plau! Si us plau, recolliu les defecacions dels vostres gossos.

Fa llàstima passejar pel turó de Can Mates, Josep Irla, Vallseca i entorns, i veure la brutícia que hi deixeu. Tinc gos des de sempre i sempre he recollit les defecacions i he vigilat on feien pipí. No costa tant ajupir-se, és en benefici de tots.

Em costa creure que hi hagi gent tan fina i digna que no pot recollir la caca del seu gos i que alhora sigui tan bruta i poc respectuosa per deixar la mostra cada dia.

Heu calculat quanta gent tenim gos i com a mínim deixen una defecació al dia multiplicada per 365 dies?

A tots els que actueu així: us agrada veure aquest panorama? No és més net el qui neteja, si no el qui no embruta.

Fa més de trenta anys em van dir “¡Qué asco recogerlo!” i vaig respondre:”Más asco te dará pisarlo y limpiarlo después”.

Els nostres amics de quatre potes no es mereixen la mala fama que correspon a propietaris bruts i mal educats que segurament presumeixen de viure a Sant Cugat, tampoc els nostres fills i néts, i sobretot nosaltres mateixos...

I a l’Ajuntament: educar és difícil, però obligar, vigilar i sancionar és trist, tot i que és el que tota aquesta gent demana actuant així, netejar més sovint i millor és obligat per part del servei corresponent.

I ara no parlo de caques, sinó de la gran quantitat de porqueria i deixalles vàries que hi ha per aquesta zona i pels voltants de contenidors i més enllà. Vull pensar que tracteu tots els barris igual, però em costa...


Eva E.

 
Comentaris

Destaquem