Carrils bici?

En les últimes setmanes l’Ajuntament de Sant Cugat ha implantat varis carrils bici per la ciutat, la qual cosa a mi em sembla bé sempre i quan no perjudiqui a la circulació; com és el cas de l’avinguda Rius i Taulet. Crec que no s’ha tingut en compte que aquesta carretera és d’entrada i sortida del poble, i en hores puntes, tant del matí com de la tarda, es formen unes cues horribles.

Abans d’haver-hi el carril bici, tot i les cues, la circulació era més fluida ja que hi havia carrils addicionals per poder girar a dreta i esquerra; d’aquesta manera evitàvem els taps. Ara, per fer carrils bici, han desaparegut aquests carrils addicionals, empitjorant la circulació, creant més taps i cues més llargues. 

Tots aquells santcugatencs que tenim vehicle paguem uns impostos a l’Ajuntament, i un en especial que s’anomena “impost de circulació”. Estaria bé que l’Ajuntament destinés aquests diners per millorar la circulació viària, i em sembla que fa tot el contrari, ja que circular i aparcar a Sant Cugat és més aviat un càstig. 

Josep Maria Pascual 

 
Comentaris

Destaquem