Carta a l’Alcaldia

Vull transmetre a l'Alcaldia la meva total oposició a l'intent de l'Ajuntament de fer de vianants el carrer per 'pacificar' el trànsit

El dia 16 vaig enviar aquesta carta a l’Alcaldia. No han contestat, però ja han tancat el carrer. Soc un veí del carrer de Joan Oliver i vull transmetre-li la meva total oposició a l’intent de l’Ajuntament de fer de vianants el carrer per “pacificar” el trànsit. Raons: 1r) És un carrer cul-de-sac pràcticament sense cap altre trànsit que el dels garatges. Per tant, absolutament “pacificat”. 2n) És llençar a les escombraries els diners dels nostres impostos. Si volen millorar la zona, arreglin les voreres que semblen tercermundistes, com per exemple les del llarg del carrer de Santa Teresa, per les quals no cap una cadira de rodes. 3r) Si de veritat volen “pacificar” el trànsit, lloable idea, “pacifiquin” el trànsit del Pla del Vinyet, on amb el Col·legi Europa es produeix un autèntic caos de trànsit a diverses hores del dia que afecta una amplíssima zona de la ciutat . Gràcies, i deixeu en pau el tranquil carrer de Joan Oliver.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem