Carta oberta a l’alcaldessa Mercè Conesa i Pagès

Benvolguda, senyora alcaldessa. Li escric aquesta carta amb motiu del bar de la nostra ciutat La Bohèmia.


Ha arribat al meu coneixement que l’Ajuntament que vostè i el seu equip governen vol tancar aquest local emblemàtic, el karaoke de Sant Cugat, de l’avinguda de Catalunya, núm. 14, al mig del poble.

Aquesta iniciativa suposa la imposició d’un model de barri i ciutat per part de vostès, els dirigents polítics, que va en contra de la gent que hi vol viure. Hi ha construït molt a Sant Cugat i s’ha dotat a la ciutat de molts serveis urbanístics i de seguretat.

Però vostès, els dirigents polítics, s’han oblidat de l’oci. Concretament, del nostre oci nocturn. Som aquells veïns que necessitem desconnectar de les nostres feines, dels nostres habitatges i problemes quotidians, per tal de reunir-nos amb els nostres amics i amigues i gaudir de bona música i de divertir-nos, cantant al karaoke.


Si tanquen aquest bar, i ens obliguen a tornar a les nostres llars d’hora, no haurem aconseguit calmar la nostra necessitat d’evasió, provocant insatisfacció, descontent i frustració. Tot això es traduirà en pitjor qualitat de vida i, fins i tot, en baix rendiment al nostre treball. Això vol dir que si la població de Sant Cugat no satisfà la seva necessitat d’oci nocturn, haurem de marxar.


Per tant, no tanquin La Bohèmia i respectin el parer d’aquells que també som veïns i volem viure de nit.


Ignasi Turull

 
Comentaris

Destaquem