Cistelles i terrasses a la plaça de la Creu de Coll Favà

Des de fa més de 10 anys els veïns de la plaça de la Creu de Coll Favà usem les dues cistelles de bàsquet que hi ha instal·lades.

Fa uns mesos la terrassa d’un bar es va situar darrere d’aquestes cistelles, el que suposa una molèstia tant per als clients de la terrassa com per a les famílies que fem ús de la cistella.

Això s’ha agreujat els darrers dies, quan els clients de la terrassa se situen just a tocar de la cistella, essent inevitable que les pilotes rebotades de les cistelles vagin a les taules.

Avui jugant amb el meu fill he hagut d’explicar a un client que s’ha molestat que jo no puc moure la cistella de lloc, però que ell sí que pot moure la taula.

Com que tant el bar com les famílies que fem ús de la plaça paguem els nostres impostos, més que buscar qui té raó, proposo dues actuacions que ajudarien a solucionar el problema:


1. Que s’arreglin les xarxes de les cistelles. Les actuals estan trencades i no frenen la pilota quan cau; la pilota continua amb la mateixa direcció i pot anar a les taules.


2. La solució definitiva seria situar una xarxa de separació just darrera de la cistella, de l’estil de les que hi ha als pavellons o camps de futbol darrere de les porteries, de forma que les pilotes no arribessin a les taules.


Jordi Castro

 
Comentaris

Destaquem