El diccionari és l’únic lloc en el qual l’èxit va abans que el treball

Dimecres 30 de maig, conversa amb la presidenta de l’Ampa de l’Institut, admirada activista cultural, Eva Tataret: “l’entusiasme serà sempre ben rebut, bona feina de bons mestres...”. Reconeixement a les experiències d’aprenentatge-servei per part de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Gràcies Alícia Puig i Janeth López Tenorio, Residència de Gent Gran de Sant Cugat per tot el que ens ha aportat Vida Bella amb alumnat de 4t d’ESO. Acte de lliurament del 13è Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat Memorial Manuel Vázquez Montalbán. Felicitats Diego Cruañes, Oriol O’Callaghan i Adrià Subirana pel primer premi amb “Disseny i construcció d’un mirall intel·ligent”.

Dijous 31 de maig, Com sona el Plafa! Gràcies a l’alumnat participant, famílies assistents i a l’esforç de Cristina Puig i Carles Lluís Tamarit. Divendres 1 de juny, 4t Premi Concurs Kabua 2018 entre vídeos joves de denúncia i/o sensibilització.

Felicitats Aitana Altuna, Isaac Ballester, Abril Bayo, Nur Nuray i Sergi Royo. Dilluns 4, torna l’alumnat que ha participat en l’intercanvi amb alumnat de Karlskrona (Suècia) en el projecte d’intercanvi Meet me at the Square. Gràcies Giselle Dubois per la constància, claustre de professors i equip directiu pel suport i famílies per participar-hi.

Dimarts al matí, XIV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de lectura en veu alta, en Maxi (Maximilian Krause) de l’Escola Gerbert d’Orlhac.

Dimarts a la tarda, Premi de narrativa infantil de Sant Cugat del Vallès, 13a convocatòria. Ariadna Almeda Massuet, finalista de la categoria 4t curs de primària. 

Moltes felicitats.

Com m’agrada fer la meva feina a la meva ciutat!

Toni Almeda

 
Comentaris

Destaquem