Denúncia Parcs de Sant Cugat

El parc de la Pollancreda és dels pocs parcs no massificats que estan adaptats per als més menuts. Fa dos anys que el visitem sovint però hem vist com en tots aquests mesos no s’ha renovat res, i ni tan sols sembla que es verifiqui l’estat de les atraccions.

Avui el meu fill s’ha fet mal pujant el tobogan perquè hi havia un clau que sobresortia del desgast de la fusta dels esglaons. A més, les juntes de les peces de l’escala estan oxidades. No només el parc de la Pollancreda està afectat per la falta d’atenció i de manteniment.

El parc de Ramon Barnils és ple de trossos de vidre que fan que per un nen que està aprenent a caminar -és a dir, que cau sovint- es faci impossible de visitar.

El parc de la plaça de la Pelleria no es pot utilitzar perquè sempre està “okupat” per joves que estan fumant, escoltant música i cridant paraules que m’agradaria que encara no senti el meu fill de 3 anys.

Estic molt content de la quantitat d’espais que hi ha a Sant Cugat per passejar i per passar la tarda amb el meu fill però ara es tracta de mantenir la qualitat esperada d’una vila com és Sant Cugat. És necessari un pla de revisió periòdica.

Franklin Romero

 
Comentaris

Destaquem