El gos agressiu de Can Montmany

El dissabte 23 de gener del 2016 passejava vora les 11 h del matí amb el meu gos a una distància d’uns 3 km pel voltant de la Masia de Can Montmany, propietat del seu Ajuntament, i un dels gossos (el de color canyella) que habiten en aquest mas ens va atacar de manera salvatge produint unes ferides considerables al meu gos.

Des d’aleshores anant regularment al meu veterinari i curant-lo. Tinc com a testimonis dos veïns de Valldoreix que també passejaven amb un nen petit i amb la seva gossa.

Tots vam quedar terroritzats en veure amb la fúria que atacava i la sang que manava del musell del meu gos.

Per tot això demano que el propietari del mas i de les propietats del mateix prengui mesures perquè puguem gaudir del bosc tots els veïns i persones que estimem la natura.

Aquest animal s’ha tornat molt territorial i perillós. Aquest gos ja ha atacat un gos retriever del Labrador xocolata que viu a prop, una femella golden que passejava i segurament molts més gossos dels que ens podem imaginar.

A mi, en altres ocasions, m’havia grunyit però no m’havia atacat. No els demano ni diners, ni res més que sentit comú i responsabilitat.

Voldria passejar pel bosc amb tranquil·litat.

Cordialment,
Claudia Jiménez Franco

 
Comentaris

Destaquem