Els mestres del Turó de Can Mates

Un any més Sant Cugat no ha fet una bona previsió pel que fa al nombre de places pels nens que comencen el curs vinent P3. I novament l’escola Turó de Can Mates haurà d’acollir un nou bolet. Sembla ser que la tendència és construir pisos i augmentar la població, però no es fa la correcta planificació per assegurar el dret a rebre educació pública i de qualitat.

I de tot això qui n’és el responsable? La regidora? L'alcaldessa? El Departament d'Ensenyament? La conselleria? Portem molts anys amb aquest problema i no sembla que hi trobin solució. Com s’explica que cada any l’escola La Floresta perdi un grup per acabar sent una escola d’una línia, però en canvi faltin aules per poder escolaritzar aquests nous alumnes de P3?

Com a mestres vivim amb il·lusió i ganes el canvi educatiu que s’està produint però aquests canvis entren en contradicció amb la situació real que ens trobarem el curs vinent; com la reducció d’aules i espais, la insuficiència de mestres especialistes o el poder portar a terme tallers i una atenció més individualitzada o grups més reduïts.

Amb tot això ens preguntem: Realment creieu en un nou canvi educatiu? Nosaltres els mestres sí! Per això necessitem unes bones condicions per aconseguir-ho!

Claustre de Mestres de l'Escola Turó de Can Mates

Més informació
 
Comentaris

Destaquem