Els nostres companys de camí

Sra. Mercè Atienza, sembla mentida que la seva ira i la seva infelicitat sigui per culpa de les cotorres i les tracti de “plagues” despectivament, és terrible!


La pitjor plaga que hi ha al món som els que ens anomenem “humans”.

Les cotorres i la resta d’animals vius tenen tot el dret de viure igual que els humans, en un lloc anomenat “planeta Terra”, per tant, què li fa pensar que ens podem atribuir el dret de decidir sobre la vida dels altres?

Vostè està ocupant un espai perquè s’han construït habitatges en llocs que abans només hi havia espais verds i en què vivien altres éssers i que els seus espais han estat envaïts pels “humans”, o sigui, els fem fora dels seus espais i vostè ara vol anar més lluny i els tracta com a “plagues”.

Deixi en pau la resta d’éssers vius i vagi a viure a les grans ciutats i no la molestaran les cotorres i podrà gaudir del meravellós soroll dels cotxes i les motos i sobretot respirar l’aire pur de la combustió dels vehicles.

Deixi en pau els que també tenen dret a viure i que no contaminen l’aire que respirem, que no són els responsables de l’escalfament del planeta, ni de la contaminació dels rius i dels mars, ni de les guerres, ni de les matances a persones innocents, ni de l’odi entre països.

Nosaltres, senyora, som els pitjors depredadors del planeta i els que més danys causem en tots els àmbits en aquest món...


Olga Marín Castellví
Sóc més animal que persona

 
Comentaris

Destaquem