En resposta a la carta del Sr. Ignasi Massallé

En primer lloc, felicitar-lo per ser un ciutadà exemplar. Segur que vostè mai ha incomplert cap ordenança municipal. Segur que vostè mai ha aparcat el cotxe en doble fila. Segur que mai ha deixat el cotxe mal aparcat, encara que sigui un moment. Això és molt lloable per part seva i el felicito

Vull comentar-li que, a part de vostè, no tothom segueix les ordenances al peu de la lletra i no tots som els que tenim animals. Em fa fàstic passejar el gos, evidentment lligat, i trobar tot d’ampolles i restes de botellón, veure trastos vells abandonats al mig del carrer, bosses d’escombraries fora dels contenidors pertinents, veure persones en bicicleta per carrers de vianants a tota velocitat i sense respectar els semàfors, veure vòmits després de nits de festa, etc.

I allò de prendre mal, he hagut de portar el meu gos, previ pagament de més de 200 €, més el dolor que ha patit l’animal, al tallar-se una pota per algú que se li ha acudit trencar ampolles al mig del carrer i no recollir les restes.

Senyor Massallé, d’incívics n’està el món ple, i no només els que tenim mascotes.

Montse Rovira

Una veïna de Sant Cugat

 
Comentaris

Destaquem