Et recordarem

El divendres dia 22 de gener ens va deixar el nostre pare, sogre, avi, besavi... ho va fer com era ell, amb tranquil·litat i silenci.


El seu DNI diu Ignacio però gairebé tothom el coneixia com el Nasi o el chaqueta del Barrio de las latas o de les cases del Xala.


La seva il·lusió diària era sortir al jardí una estona i, si no podia sortir, s’estava al costat de la finestra mirant els arbres, els ocells i la gent que passava.


Demanava sortir a passejar cada dia una miqueta i passeig obligat els caps de setmana a la petanca del parc de la Pollancreda per veure com jugaven; era igual si feia fred o calor, si era estiu o hivern, ell gaudia molt veient els seus amics de la petanca.


Et trobarem molt a faltar i sabem que a partir d’ara seràs un estel més del cel que vetllarà per nosaltres cada nit.


Voldríem agrair totes les mostres de condol que hem rebut durant els darrers dies i agrair el suport i l’assistència donada al nostre pare i família, pel metge de capçalera Doctor Enric Arroyo i les infermeres Maria, Rosa, Eulàlia... Així com a l’equip de PADES, principalment al Doctor Carles Gener, a la Mercè, a la Montse i sobretot al Jesús.


Papa, estaràs sempre amb nosaltres, en els nostres records i en el nostre cor.


Lluïsa i filles

 
Comentaris

Destaquem