Execució pública dels arbres del carrer Sant Eduard

Execució pública dilluns 20 de febrer de 7.30 a 17.00 h.

Ens van informar que replantarien els arbres d’una vorera i els de l’altra els deixarien” em diu el F., president d’una de les comunitats de veïns del carrer Sant Eduard de l’eixample de Sant Cugat, un dels barris on més impostos paguem els propietaris.

Jo sóc presidenta de l’escala i no en sabia res de tot això dels arbres, ningú me n’ha informat” em diu la RM, també veïna del carrer Sant Eduard.

Ningú sap que dilluns 20 de febrer maten tots els arbres del carrer Sant Eduard, els eliminen, com han eliminat els del carrer Mariner entre d’altres.

Estic molt enfadada i molt trista” em diu la M, “no han volgut trobar solucions ni gastar-se diners”.

No es pot fer res” em comenta la RM, “jo vaig estar un any recollint firmes amb tots els veïns perquè no tallessin una magnòlia preciosa centenària que hi havia a aquella cantonada. I un bon dia ens vam aixecar i ja no hi era. Fan el que els hi dona la gana, amb els nostres diners”.

Yo a la edad que tengo”, em diu la MP, “ya  no me sorprende nada. Como presidenta de la escalera me dijeron que plantarían los árboles en otro lugar. Es una vergüenza”.

Si recoges firmas cuenta conmigo”, em diu l’A, “La verdad, es para matarlos a estos del ayuntamiento”, “compta amb mi també per les signatures”, em diuen altres veïns del barri.

Però els arbres els exterminen el dilluns. Poca cosa es pot fer ja a part d’escriure aquesta carta.

La RM recorda com es sentia al veure florir aquests meravellosos arbres: “Sortia i sentia que vivia al carrer més bonic del món”, em confessa.

I jo també ho sentia així. I venia gent del centre del poble a gaudir de l’espectacle. El meu fill, que té 8 anys, va néixer al maig, i està molt trist, perquè el dia del seu aniversari els arbres no floriran aquest any. Els maten amb tots els brots a punt de florir!!! Una bogeria.

Aquests preciosos i formosos arbres, que donen a llum un cop l’any unes flors roses màgiques, que hipnotitzen amb la seva bellesa regalant-nos l’espectacle més formós del que hem gaudit mai a la primavera, estan sentenciats a mort.

Dilluns 20 de febrer els executen. Enmig de la sorpresa i total ignorància dels veïns.

Felicitats als responsables. Alguna justificació possible? Ni una. Tan sols la ceguera.


Marta Andreu

 
Comentaris

Destaquem