Festa Major 2017!

Podria escriure parlant de la Festa Major d’aquest any i el que significa per als veïns del centre del poble de Sant Cugat, però donaria una sensació de queixa i ni molt menys és aquesta la meva intenció.

Al contrari, vull fer una proposta per a l’any vinent, de cara a poder fer participar tots els santcugatencs que no han tingut la sort de viure la gresca i l’esperit de la Festa Major.

De fet, ja no som un poble, tenim grans barris, grans zones comercials i residencials que tenen el mateix dret que la gent del petit centre a viure la festa. Can Gatxet, Francesc Macià, Volpelleres, rambla de Ribera, Can Picanyol, avinguda de les Corts Catalanes, Roquetes, avinguda de la Clota, avinguda de la Via Augusta, etc. són alguns exemples de zones que també es poden tancar per fer concerts, concursos de paelles, festes alternatives, barraques –sense control de consum d’alcohol per menors–, etc.


Gent de l’Ajuntament i de la comissió de festes, per què discrimineu la gent dels barris? Cal integrar-los, ells també paguen com nosaltres impostos i tenen dret a no dormir, a viure el soroll, les olors, les deixalles a les voreres, durant 3, 4 o 6 dies, els que calguin pel bé del poble!

No a la centralització! Que l’any vinent cap santcugatenc pugui dir: “On jo visc no hem sentit res!


M. Àngels Fernández

 
Comentaris

Destaquem