Fusió de cultures

"Volem agrair l'escrit de Gabriela Rojman del divendres 22 de juliol i fer un parell d'aclariments"

La Gabriela parlava de la trobada entre la rua del Carnaval d'Oruro i la cercavila de capgrossos. En realitat, es tractava de la nostra Trobada Gegantera de Festa Major, tot i que, com cada any, certament ens acompanyaven alguna de les figures dels Caparrots de Sant Cugat, però la immensa majoria es tractava de gegants i gegantes.

La Gabriela també dubtava de si es tractava d'una trobada casual. No ho va ser. En publicar-se el programa de Festa Major ens vam adonar que hi coincidiríem i tots dos érem grups molt nombrosos. Per tant, just abans de començar ambdues activitats vam acordar com ens organitzaríem en el moment de coincidir. 

El que no ens esperàvem els Geganters és la rebuda dels companys i companyes bolivians amb la seva banda de música. Ens va sorprendre molt gratament i tots els gegants i gegantes, contents, van avançar ballant al ritme de la seva música. El que hauria pogut ser un moment caòtic es va convertir en una fusió cultural certament interessant.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem