IBI i AMB

"Vam tirar endavant el procediment que s'havia d'haver iniciat el 2018. Així van les coses en aquest país"

El maig de 2018 vam contractar la instal·lació de plaques solars, juntament amb la petició de bonificació de l’Impost sobre béns immobles (IBI) i la subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per a la instal·lació de plaques fotovoltàiques per a l’autoconsum.

Anys 2018, 2019, 2020: sense resposta ni cap notícia de la corporació ni de l’aparell administratiu de l’Ajuntament. Tampoc de l’AMB.

Any 2021: un grup de veïns afectats es disposa a encapçalar el front davant la falta de gestió del tema per part de l’Ajuntament. La regidora responsable respon i posa en marxa el procés, en el qual intervenen l’Ajuntament de Sant Cugat, l’EMD de Valldoreix i l’ORGT de la Diputació. La regidora fa una previsió un xic agosarada de temps de resolució que no es compleix (“los más viejos del lugar”, per experiència, sabem que a l’administració “las cosas de palacio van despacio”), però arrenca (ja és molt) i ara (finals 2021, inici 2022) podem dir que ha començat a donar fruït. La part de l’AMB encara està pendent.

Un immens agraïment al grup de valents/es. Gràcies a la regidora actual que va entendre la raó dels veïns i es va posar a fer el que només ella podia fer i no s’havia fet abans. Finalment, gràcies als gestors municipals que el 2021 van tirar endavant el procediment que s’havia d’haver iniciat el 2018.

I així van les coses en aquest país. Per què no es fa des del primer dia i no al cap de 3 o 4 anys, pregunto?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem