Inscripció als cursos de la Casa de Cultura

En relació amb el procediment d’inscripció als cursos i tallers de la Casa de Cultura, volia expressar la incomprensió que sento cada vegada a inici de curs.


Avui 7/9/2016 he hagut de demanar permís a la feina (a Barcelona) per venir a les 8 h a agafar un número per inscriure’m presencialment a partir de... les 10 h!!!


Potser depèn de la demanda del tipus de curs, però en el cas dels cursos de Pilates si no vens el primer dia a primera hora, no hi tens plaça. Potser seria més pràctic poder-ho fer també a distància sense haver de perdre un matí de feina o, si això no és possible de cap de les maneres, realitzar la inscripció a partir de les 8 h per a tothom, o al matí per als cursos de matí i a la tarda per a les activitats de tarda.


Les tecnologies permeten ara realitzar processos d’aquest tipus de forma no presencial.
Mentre m’espero que siguin les 10 h per tornar a anar a fer cua fins que arribi el meu torn per a inscriure’m, he volgut compartir aquest fet i demanar a qui pertoqui que intenti millorar aquest procediment d’inscripció pensant que hi ha usuaris dels excel·lents serveis de la Casa de Cultura que tenim horaris de feina incompatibles amb el procés d’inscripció.


Salutacions cordials,
Rosa Fornell

 
Comentaris

Destaquem