Inundacions i circulació al carrer Dos de Maig 21

"Fa quatre anys que vivim pendents que en qualsevol moment hi hagi una inundació"

Senyora alcaldessa: En el Ple del 18/11/2019 em va posar vostè en contacte amb el regidor Sr. José Gallardo. Després d’un munt d’escrits i una trobada in situ dels tècnics pertinents, finalment em diu que aquest tema el durà el tinent d’alcalde Sr. Francesc Duch, per finalment redreçar-me de nou al Sr. Gallardo. Ara fa quinze dies, després de derivar-me d’un a l’altre, fa dues setmanes m’he vist obligat a dirigir-me a vostè. 

Repassem: en aquest tram de carrer les inundacions arriben fins a dos pams d’aigua, amb 3 metres cúbics a la fosa de l’ascensor i havent de netejar les clavegueres perquè engoleixin l’aigua de la bassa que es forma al carrer. Jo tinc 76 anys i la meva dona 74 (tres cops assistits amb l’ajuda del Cos de Bombers). 

L’altre problema és la circulació i aparcament. No tenim espai per caminar, ni tan sols amb el carret de la compra o cotxet d’infants, amb el perill d’atropellament per la poca estabilitat que ofereix la vorera, per la qual hem de caminar torçats amb un peu pel vial del carrer i l’altra per la vorera. No els sembla que si suprimissin l’aparcament, i la circulació anés per l’altra banda del número 21, posant pilones o jardineres amb un marge senyalitzat, ens quedaria un metre i mig per la mobilitat dels vianants? Així evitarem la invasió de vehicles davant de la porta de l’escala, amb la possibilitat d’accidents a la via pública al centre de Sant Cugat del Vallès. 

Ho han de considerar generosament, des d’una perspectiva humana i menys vehicular. Irremissiblement.

Portem dos anys i mig de paperassa que no ha servit per res, al menys per viure en qualitat, excusant-se un govern rere l’altre, que la previsió és un carrer de plataforma única que no ens arriba mai. I mentrestant, què? 

Fa quatre anys que malvivim obsessionats i pendents que en qualsevol moment hi hagi una inundació, doncs encara que el carrer darrerament es manté impol·lut de brossa, quan plou són les fulles de l’avinguda de Gràcia i Francesc Moragas que desemboquen a Dos de Maig, més les canonades pròpies dels  terrats del nostre carrer.

Tenim un problema de risc de persones, Sra. batllessa. Un despropòsit que s’ha de resoldre sense dilació. Li prego una trobada al consistori, també demanada al Sr. Duch, o bé en el meu domicili particular si ho creuen pertinent. Disposició absoluta. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem